Az Ön bevásárlókosara üres.

Ügyfélszolgálat!
Tel.: 06-1/599-9109
E-mail: info@zoldmegoldas.hu
Hívjon minket a segítségével!

GOLDOLKODJON ZÖLDBEN EGY ÉLHETŐBB JÖVŐÉRT!

 

 

 

MI IS AZ A ZÖLD MEGOLDÁS?

2011 óta működő webshopunk tematikája a megújuló energiaforrások, ezen belül is a napenergia hasznosításának lehetőségei körül forog. Széles termékpalettánk környezettudatos megoldásokat kínál az élet minden területére.

 

 

 

CÉLKITŰZÉSÜNK

Elsődleges célunk rámutatni, hogy minimális odafigyeléssel és a természet nyújtotta energiaforrások segítségével, ám környezeti értékeink mértéktelen kiszipolyozása nélkül is élhetünk teljes, és gazdaságos életet.

 

 

 

SZÁMÍTHAT RÁNK, BÍZHAT BENNÜNK!

Cégünk filozófiája szerint az egyén elégedettsége és nyugodt közege is az élhető környezet szerves részét képezi. Éppen ezért telefonos ügyfélszolgálatunk segítőkész munkatársai munkanapokon 9 és 16 óra között készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben az írásbeli kommunikációt preferálja, kérdéseit, észrevételeit az info@zoldmegoldas.hu e-mail címre is elküldheti.

 

 

 

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS:

Rendelése összegét utánvéttel vagy banki átutalással tudja rendezni. A szállítás az ország egész területére ingyenes. Ezzel kapcsolatban a szállítás és fizetés menüpontban olvashat bővebb információkat.

 

 

Garancia!

A ZöldMegoldásnál kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, Minden termékünkre 30 nap visszavásárlási garanciát és 1 év garanciát biztosítunk!